Рецепт Солодка випічка фото

Солодка випічка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 30 хв.

Хочете дізнатися, як приготувати солодку випічку до чаю з мінімуму інгредієнтів і з мінімумом турбот? Тоді дивіться цей рецепт і беріться за приготування цих простих печенюшок.

Опис приготування:

Таке печиво є універсальним. Воно стане просто незамінною випічкою, коли потрібно терміново придумати щось до чаю або на полуденок дітлахам. Прості інгредієнти, які завжди знайдуться на кухні, простота виготовлення тіста і невеликий час випікання… Що ще потрібно?

  • Вершкове масло - 110 грам
  • Борошно - 220 грам
  • Молоко - 180 мілілітрів
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 100 грам
1
Підігрійте духовку до 380 З ° і застеліть пергаментним папером. В якості альтернативи можна змастити деко олією.
2
У великій мисці з'єднайте борошно, розпушувач і сіль.
3
Покладіть охолоджене, нарізане кубиками масло в сухі інгредієнти. Руками або блендером з насадкою для тіста перетріть тісто, щоб воно стало великою крихтою. Перекладіть в миску побільше.
4
Додайте молоко і перемішайте вилкою, поки маса не перетвориться в в'язке густе тісто.
5
Для маленьких печива: використовуючи ложку, викладіть кульки з тіста розміром з волоський горіх на підготовленому деку. Можна робити печива більшого розміру, якщо хочете, вони пропекутся в будь-якому випадку.
6
Печіть печиво до золотистого кольору (приблизно 15 хвилин для маленьких печива і 20 хвилин для великих). Дайте охолонути на решітці. Подавайте теплими або вже остиглими.

Схожі рецепти