Солодка випічка
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати солодку випічку до чаю з мінімуму інгредієнтів і з мінімумом турбот? Тоді дивіться цей рецепт і беріться за приготування цих простих печенюшок.
Таке печиво є універсальним. Воно стане просто незамінною випічкою, коли потрібно терміново придумати щось до чаю або на полуденок дітлахам. Прості інгредієнти, які завжди знайдуться на кухні, простота виготовлення тіста і невеликий час випікання… Що ще потрібно?
- Вершкове масло - 110 грам
- Борошно - 220 грам
- Молоко - 180 мілілітрів
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукрова пудра - 100 грам
1
Підігрійте духовку до 380 З ° і застеліть пергаментним папером. В якості альтернативи можна змастити деко олією.
2
У великій мисці з'єднайте борошно, розпушувач і сіль.
3
Покладіть охолоджене, нарізане кубиками масло в сухі інгредієнти. Руками або блендером з насадкою для тіста перетріть тісто, щоб воно стало великою крихтою. Перекладіть в миску побільше.
4
Додайте молоко і перемішайте вилкою, поки маса не перетвориться в в'язке густе тісто.
5
Для маленьких печива: використовуючи ложку, викладіть кульки з тіста розміром з волоський горіх на підготовленому деку. Можна робити печива більшого розміру, якщо хочете, вони пропекутся в будь-якому випадку.
6
Печіть печиво до золотистого кольору (приблизно 15 хвилин для маленьких печива і 20 хвилин для великих). Дайте охолонути на решітці. Подавайте теплими або вже остиглими.