Рецепт Вино з вишні без дріжджів фото

Вино з вишні без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди , Вишня
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Напої , Алкогольні , Домашнє вино
Кількість порцій: 20
Час приготування: 27 дн. 17 г. 0 хв.

Для любителів домашніх напоїв у мене є один цікавий рецепт, як приготувати вино з вишні без дріжджів. Головне - використовувати тільки стиглі ягоди, тоді смак буде насиченим і приємним.

Опис приготування:

Більшість любителів алкогольних напоїв домашнього виробництва не знають, що для приготування ідеального вина вишні потрібні тільки свіжі, не більше 2-х днів після збору, тому що вишня має властивість"стікати" . Вино без дріжджів матиме приємний аромат і не буде таким хмільним, його ще називають «легким». Краще не використовувати підгнилі або недоспелий ягоди.

  • Вишня - 1 кілограм
  • Цукровий пісок - 0, 7 кілограма
  • Вода очищена - 1 літр
вино з вишні без дріжджів - фото крок 1
1. Як не дивно, але ягоди не варто мити. Відразу перекладіть їх в миску або ванну і ретельно розімніть.
вино з вишні без дріжджів - фото крок 2
2. До що вийшло сусла додайте очищену холодну воду, цукровий пісок. Перемішайте все дерев'яною лопаткою. Розлийте масу з пластикових банкам, щільно закрийте їх кришками і залиште в прохолодному місці на 2-3 дня.
вино з вишні без дріжджів - фото крок 3
3. Через необхідний час відкриваю банки, перемішую масу і знову закриваю все щільно кришками. Проробляю процедуру 2-3 рази.
вино з вишні без дріжджів - фото крок 4
4. В останній раз відкриваю банку і, не перемішуючи, залишаю на 5 днів, щоб гуща піднялася до верху. Потім забираю її акуратно шумівкою або ложкою.
вино з вишні без дріжджів - фото крок 5
5. Переливаю очищений сік (без gushti) в скляну банку. Закриваю все гідрозатворів і залишаю на 7-10 днів.
вино з вишні без дріжджів - фото крок 6
6. Після того, як маса перестала пінитися, приступаю до процесу очищення рідини.
вино з вишні без дріжджів - фото крок 7
7. За допомогою тонкої трубочки зливаю сік в чисту скляну банку (щоб гуща залишалася вся на дні), залишаю майже готове вино ще на 2 тижні.
вино з вишні без дріжджів - фото крок 8
8. Через відведений час розливаю вино по пляшках, закриваю кришками або пробками, зберігаю не більше 12 місяців.

Схожі рецепти