Рецепт Домашнє вино з вишні фото

Домашнє вино з вишні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди, Вишня
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет
Напої, Домашнє вино

Сварили варенье, закрили компоти, а вишні як і раніше багато? Не знаю, що з нею робити? звичайно, вино! Як приготувати домашнє вино з вишні - ви дізнаєтеся з цього рецепта.

Найскладніше при приготуванні домашнього вина з вишні - це дочекатися того моменту, коли воно остаточно перебродить і буде готове до вживання. Процес це нешвидкий, але воно того варто, повірте!

Рецепт домашнього вина з вишні:

1. У чисті сухі 3-літрові банки розкладіть вишню - майже до плічок.

Засипте зверху по склянці цукру.

2. Струсіть і поставте в темний куток (при кімнатній температурі) на кілька днів. Періодично струшуйте банки.

3. Як тільки цукор повністю розчиниться і сік, що утворився підніметься майже до шийок банок - злийте його в вільний балон. Зверху надягніть рукавичку з проколоті пальцем і поставте в темне прохолодне місце до закінчення процесу бродіння.

4. Зніміть з осаду і розлийте по пляшках.

Зберігати вино треба в погребі - в кладовке, наприклад, може скиснути.

До речі, залишилися в балонах вишні можна ще раз засипати цукром і знову з'явиться сік - з нього теж цілком можливо зробити вино.

У терапевтичних дозах домашнє вино з вишні дуже корисно, особливо людям з недокрів'ям, гіпотонією і т.Д.

Удачі в приготуванні!


  • Вишня - 5 кілограм
  • Цукор - 3 склянки
Найскладніше при приготуванні домашнього вина з вишні - це дочекатися того моменту, коли воно остаточно перебродить і буде готове до вживання. Процес це нешвидкий, але воно того варто, повірте!

Рецепт домашнього вина з вишні:

1. У чисті сухі 3-літрові банки розкладіть вишню - майже до плічок.

Засипте зверху по склянці цукру.

2. Струсіть і поставте в темний куток (при кімнатній температурі) на кілька днів. Періодично струшуйте банки.

3. Як тільки цукор повністю розчиниться і сік, що утворився підніметься майже до шийок банок - злийте його в вільний балон. Зверху надягніть рукавичку з проколоті пальцем і поставте в темне прохолодне місце до закінчення процесу бродіння.

4. Зніміть з осаду і розлийте по пляшках.

Зберігати вино треба в погребі - в кладовке, наприклад, може скиснути.

До речі, залишилися в балонах вишні можна ще раз засипати цукром і знову з'явиться сік - з нього теж цілком можливо зробити вино.

У терапевтичних дозах домашнє вино з вишні дуже корисно, особливо людям з недокрів'ям, гіпотонією і т.Д.

Удачі в приготуванні!

Схожі рецепти