Рецепт Вино з березового соку фото

Вино з березового соку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Абрикос
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Напої , Алкогольні , Домашнє вино
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 261 дн. 6 г. 0 хв.

Зараз ми разом дізнаємося про те, як приготувати вино з березового соку. Це таке незвичайне поєднання смаків, що вам захочеться насолоджуватися цим напоєм не раз в святкові дні.

Опис приготування:

Таке вино слід робити на початку весни, так як саме в цей час можливо зібрати самим березовий сік. Хоча зараз в магазинах теж можна його знайти. Він продається в трилітрових скляних банках. Для тих, хто вже мав справу з виноробством, моя інструкція не здасться складною. Варто тільки дотримуватися всіх правил.

  • Berëzovyy сік - 2, 5 L
  • Лимон - 1 штука
  • Біле вино - 1 літр
  • Цукор - 700 грам
вино з березового соку - фото крок 1
Добре помийте лимон. Подрібніть його разом з шкіркою, наприклад - в кухонному комбайні, а потім не забудьте прибрати всі кісточки.
вино з березового соку - фото крок 2
Приготуйте бочонок, змішайте в ньому березовий сік, лимон, біле вино і цукор. Добре перемішайте інгредієнти, закупорте ємність. Приберіть її на 2 місяці в прохолодне місце.
вино з березового соку - фото крок 3
Через цей час процідіть напій і розлийте його по пляшках, закривши пробками. Через 3 тижні вино можна пробувати. Приємною дегустації.

Схожі рецепти