Вино з березового соку
(покроковий рецепт з фото)
Зараз ми разом дізнаємося про те, як приготувати вино з березового соку. Це таке незвичайне поєднання смаків, що вам захочеться насолоджуватися цим напоєм не раз в святкові дні.
Таке вино слід робити на початку весни, так як саме в цей час можливо зібрати самим березовий сік. Хоча зараз в магазинах теж можна його знайти. Він продається в трилітрових скляних банках. Для тих, хто вже мав справу з виноробством, моя інструкція не здасться складною. Варто тільки дотримуватися всіх правил.
- Berëzovyy сік - 2, 5 L
- Лимон - 1 штука
- Біле вино - 1 літр
- Цукор - 700 грам
Добре помийте лимон. Подрібніть його разом з шкіркою, наприклад - в кухонному комбайні, а потім не забудьте прибрати всі кісточки.
Приготуйте бочонок, змішайте в ньому березовий сік, лимон, біле вино і цукор. Добре перемішайте інгредієнти, закупорте ємність. Приберіть її на 2 місяці в прохолодне місце.
Через цей час процідіть напій і розлийте його по пляшках, закривши пробками. Через 3 тижні вино можна пробувати. Приємною дегустації.