Рецепт Вікторіанський бісквіт фото

Вікторіанський бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто, Ягоди, Молочні продукти, Вершки, Полуниця
Веганські страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквіт, Бісквітний торт

Бісквітний торт завжди стане в нагоді. Його можна подати на свято або до чаю в звичайний день. Зробити його набагато простіше, ніж будь-який інший. Розповім про рецепт, як приготувати вікторіанський бісквіт.

Торт «Королеви Вікторії» або «Вікторіанський» бісквіт - це популярний десерт в Англії. Тепер такий зможете зробити і ви. Традиційно його прикрашають збитими вершками і ягодами. Замість свіжих ягід можна використовувати заморожені або джем.

  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Лимонна цедра - 2 чайних ложки
  • Яйця - 5 штук
  • Кип'ячена вода - 1/4 склянки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 1/4 склянки
  • Вершки - 1, 5 склянки (жирні )
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Полуниця - 230 грам
вікторіанський бісквіт - фото крок 1
1. Мартенс відділи Желтков. Змішайте цукор і лимонну цедру. Збийте курячі жовтки, додайте до них кип'ячену воду, цукор з цедрою, ваніль і лимонний сік.
вікторіанський бісквіт - фото крок 2
2. Просійте борошно і додайте її до жовтків, перемішайте.
вікторіанський бісквіт - фото крок 3
3. В окремій мисці збийте курячі білки до утворення піни, потім додайте в тісто.
вікторіанський бісквіт - фото крок 4
4. Розділити тісто між 2 формами для випічки.
вікторіанський бісквіт - фото крок 5
5. Запікайте при 180 градусах близько 30-35 хвилин. Залиште до повного охолодження.
вікторіанський бісквіт - фото крок 6
6. Збийте вершки з цукровою пудрою і наріжте пластинками ягоди. Дістаньте бісквіти з форми, прикрасьте один збитими вершками і ягодами.
вікторіанський бісквіт - фото крок 7
7. Накрийте другим бісквітом і додайте ще збиті вершки, ягоди. Смачного!

Схожі рецепти