Рецепт Відкритий пиріг з яйцем фото

Відкритий пиріг з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний і ситний пиріг з найдоступніших продуктів, які напевно знайдуться на будь-якій кухні. Випічка відмінно підійде для перекусу або для сімейного чаювання.

Опис приготування:

Відкриті пироги (так звані галети), дуже популярні на сьогоднішній день, і не дивно! випічка проста, освоїть кожен, а на смак не гірше будь-якого складного в приготуванні пирога. Начинка може бути будь-яка, сьогодні розповім, як приготувати відкритий пиріг з яйцем. Дуже смачний, ситний і ароматний! обов'язково спробуйте!

  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Вода - 4 Ст. Ложки (крижана)
  • Сир - 100 грам
  • Яйце - 3 штуки (варене)
  • Яйце - 1 штука (сире, в начинку)
  • Крем - 2 Ст. Ложки (можна замінити натуральним йогуртом)
  • Цибуля зелена - 1 пучок (підійде будь-яка свіжа зелень)
  • Жовток - 1 штука (для змазування)
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
відкритий пиріг з яйцем - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
відкритий пиріг з яйцем - фото крок 2
З'єднайте борошно і вершкове масло. Додайте 0, 5 ç.l. Солі і перетріть все руками в крихту.
відкритий пиріг з яйцем - фото крок 3
Додайте воду і замісити м'яке пластичне тісто. Зберіть його в кулю, загорніть в харчову плівку і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
відкритий пиріг з яйцем - фото крок 4
Варені яйця очистіть і наріжте кубиками.
відкритий пиріг з яйцем - фото крок 5
Додайте до них тертий сир.
відкритий пиріг з яйцем - фото крок 6
Лук подрібніть ножем, додайте сметану, одне сире яйце, сіль і мелений перець за смаком.
відкритий пиріг з яйцем - фото крок 7
Перемішайте. Начинка готова.
відкритий пиріг з яйцем - фото крок 8
На аркуші пергаменту розкачайте тісто в коло. По центру, відступивши трохи від країв, викладіть начинку. Розрівняйте начинку лопаткою і загорніть краю. Змастіть краї пирога жовтком і посипте кунжутом. Випікайте при температурі 180 градусів близько 30-40 хвилин.
відкритий пиріг з яйцем - фото крок 9
Відкритий пиріг з яйцем готовий. Злегка остудіть і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти