Відбивні
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати відбивні без праці і клопоту. Це універсальне м'ясне блюдо, яке підійде на всі випадки життя. Воно готується легко і швидко!
Такі відбивні відмінно поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопляне пюре або рис. Важливо відмітити, що курячі грудки при такому способі приготування залишаються м'якими і соковитими. Відбивні стануть відмінним гарячою стравою як на повсякденний вечерю, так і на святковим. Якщо з якихось причин вам не можна смаженого, то можете потомить на тихому вогні відбивні, а потім додати до них підливу на ваш смак. Смачного!
- Куряче філе - 600 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сіль і перець - - За смаком
- Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
1
Вирізка Допомога, обсушити і розрізати навпіл. Шматки відбийте кулінарним молотком, приправте сіллю і перцем.
2
Борошно викладіть на тарілку, в окремій мисці збийте яйця.
3
Кожен шматок м'яса умочіть з усіх боків в яйці, потім обваляйте в борошні і обсмажують на сковорідці з олією до готовності.
4
Смачного!