Рецепт Відбивні з яблуками в мультиварці фото

Відбивні з яблуками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

Пропоную вашій увазі дивно апетитний і простий рецепт відбивних зі свинини в мультиварці з помідорами і яблуками. Звучить оригінально, чи не так? Це обов'язково варто спробувати!

Якщо класичний рецепт відбивних зі свинини в мультиварці злегка набрид, тоді пропоную вам оригінальний варіант. Таке блюдо добре тим, що його можна подавати як з гарніром, так і без. М'ясо виходить ніжним і соковитим.

  • Свинина - 500 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Помідор - 3-4 штук
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Яблука - 3-4 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
відбивні з яблуками в мультиварці - фото крок 1
1. Цибулину очистити і нарізати середніми кільцями або півкільцями.
відбивні з яблуками в мультиварці - фото крок 2
2. На дно чаші мультиварки налити трохи рослинного масла (при бажанні можна використовувати вершкове) і відправити туди цибулю. На режимі Жарка або Випічка обсмажити його трохи з двох сторін.
відбивні з яблуками в мультиварці - фото крок 3
3. Помідори вимити, просушити і нарізати кільцями. Злегка підсолити за смаком.
відбивні з яблуками в мультиварці - фото крок 4
4. Викласти зверху цибулі і обсмажити ще 3-5 хвилин.
відбивні з яблуками в мультиварці - фото крок 5
5. М'ясо вимити і просушити. Нарізати і злегка відбити. Посолити і поперчити за смаком.
відбивні з яблуками в мультиварці - фото крок 6
6. Рецепт приготування відбивних зі свинини в мультиварці передбачає попередню обжарку м'яса. При бажанні можна дістати овочі з чаші або ж обсмажити відбивні на сковороді, попередньо обваляти їх у борошні. Обсмажені відбивні викласти в мультиварку.
відбивні з яблуками в мультиварці - фото крок 7
7. Яблука вимити і очистити від шкірки і серцевини. Нарізати шматочками і додати в чашу мультиварки. На режимі Випічка готувати відбивні зі свинини в мультиварці в домашніх умовах 30-40 хвилин, в залежності від товщини м'яса.

Схожі рецепти