Відбивні на пару в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете, щоб м'ясо вийшло соковитим, смачним і корисним, то відбивні на пару в мультиварці в домашніх умовах - це те, що потрібно! В мультиварці вони готуються всього за півгодини з гарніром.
Всього півгодини і на вашому столі приголомшливий вечерю, що складається з гарніру і м'яса. Візьміть свинину або індичку, а як гарнір виберіть рис. Вибравши відповідний режим, ви коли зазначений час отримаєте чудове блюдо. Відбивні на пару в мультиварці - це смачно, ситно і корисно.
- Свинина - 800 грам
- Мал - 150 грам
- Сіль - За смаком
1. Ми приготуємо м'ясо на пару і гарнір одночасно. Ця перевага мультиварки, коли за короткий час можна приготувати ситний і корисний вечерю.
2. У ємність для сипучих викладаємо добре промитий рис і заливаємо водою.
3. Зверху викладаємо елемент пароварки і викладаємо відбивні. М'ясо можна брати будь-який, але смачніше і соковитіше вийде свинина або індичка.
4. Виставляємо режим і чекаємо. Моя мультиварка готує в режимі "каша" 30 хвилин.
5. Після закінчення зазначеного часу мультиварка сповістить вас про приготування. Так, за півгодини, ви приготуєте ситний і корисний вечерю.