Відбивні в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите їсти відбивні, але вам набрид запах гару і постійні бризки жиру? Тоді цей рецепт приготування відбивних в мультиварці в дромашніх умовах саме для вас. Насолоджуйтесь!
Цей простий рецепт відбивних в мультиварці стане у пригоді кожному, у кого є цей чудовий кухонний прилад. Якщо все зробити за рецептом, м'ясо виходить смачним, соковитим і ніжним. Відбивні відмінно підійдуть як на обід, так і на вечерю. А якщо нагрянуть гості - їх не соромно на стіл поставити. Приємного вам апетиту, насолоджуйтеся!
- Свинина - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Майонез - 100 грам
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сіль, перець, спеції - 1 За смаком
- Часник - 3 часточки
- Крохмаль - 1/2 склянки
- Борошно - 1/2 склянки
- Паніровачние сухарі - 1 Склянка
Отже, розповідаю вам простий рецепт приготування відбивних в мультиварці:
1. М'ясо миємо, чистим от прожилок, нарізаємо на порційні шматки.
1. М'ясо миємо, чистим от прожилок, нарізаємо на порційні шматки.
2. Часник чистим, дрібно нарізаємо за допомогою ножа.
3. М'ясо добре відбиваємо, натираємо сіллю, перцем, спеціями і часником.
4. Яйця добре перемішуємо з майонезом.
5. Перемішуємо в мисці сухарі, борошно, крохмаль. Завдяки крохмалю у відбивних буде хрустка скоринка і дуже соковите м'ясо.