Рецепт Відбивні з телятини з вершковим соусом фото

Відбивні з телятини з вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Телятина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Рецепт приготування відбивних з телятини з додаванням вершкового соусу. Зовсім нічого складного в приготуванні цієї страви немає, а виходить дуже смачний рецепт телятини.

Опис приготування:

У процесі приготування цієї страви м'ясо виходить соковитим, м'яким, ароматним і дуже смачним. Це м'ясо дуже добре доповнює приготований соус.

  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Телятини - 600 грам
  • Білого сухого вина - 150 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Солі - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 50 грам
  • Масла рослинного - 30 мілілітрів
  • Прованські трави - 2 чайних ложки
відбивні з телятини з вершковим соусом - фото крок 1
1. В першу чергу промиваємо м'ясо, потім гострим ножем наріжемо м'ясо поперек волокон (товщина шматочків приблизно півтора-два сантиметри). Харчовою плівкою накриваємо м'ясо і добре його відбиваємо, щоб його товщина стала приблизно пів сантиметра. Намагайтеся, щоб м'ясо не порвалося.
відбивні з телятини з вершковим соусом - фото крок 2
2. Насипаємо трави, борошно і сіль в широкий посуд і все добре перемішуємо. Відбиті шматочки м'яса обвалюють в суміші, що вийшла.
відбивні з телятини з вершковим соусом - фото крок 3
3. Сковороду добре розігріваємо, додаємо масло і приблизно секунд по тридцять з обох сторін обсмажуємо м'ясо. Перетримувати м'ясо не бажано, так як воно стане сухим. За обсягом м'ясо повинно зменшитися. М'ясо перекладаємо на будь-який зручний блюдо, і поки приготуємо соус, прибираємо в тепле місце.
відбивні з телятини з вершковим соусом - фото крок 4
4. Очищаємо цибулю, і потім дрібно його нарізаємо, на пательні, де обсмажувалося м'ясо, обсмажуємо цибулю. До цибулі додаємо часник. Обсмажуємо до прозорості і вливаємо вино. Хвилини дві-три даємо покипіти. Тепер додаємо вершки і трави, готуємо ще хвилини дві-три. Помішуємо. Соус повинен загуснути. Якщо не вистачає солі, солимо.
відбивні з телятини з вершковим соусом - фото крок 5
5. Перед подачею м'ясо поливаємо соусом. Овочевий салат і картопляне пюре буде відмінним гарніром.

Схожі рецепти