Рецепт Відбивні з телятини на сковороді фото

Відбивні з телятини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Телятина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

Для повсякденного вечері в колі сім'ї не потрібно придумувати ніяких екзотичних страв, звичайнісінька відбивна з телятини буде тут більш доречна, адже вона і смачна, і в той же час ситна.


Головна вимога моїх домашніх до вечері - щоб він був, смачним, ситним і обов'язково складався з м'яса, тому для мене цей простий рецепт відбивних з телятини на сковороді справжня знахідка. Мабуть, це блюдо одне з найлегших в приготуванні, адже робляться такі відбивні за лічені хвилини, причому вони завжди виходять неймовірно смачними і соковитими. Тому коли я готую відбивні з телятини на сковороді в домашніх умовах, я знаю, що вся моя сім'я залишиться задоволена майбутнім вечерею.

  • Телятина - 400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Пармезан - 50 грам
  • Вершкове масло - 25-30 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки(1 - в паніровці, 2 - для смаження)
  • Сухарі панірувальні - 2-3 Ст. Ложок
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
відбивні з телятини на сковороді - фото крок 1
Отже, промиваємо телятину, витираємо м'ясо насухо і нарізаємо його на невеликі скибочки шириною у 0, 5-0, 7 см. Викладаємо м'ясо на харчову плівку, зверху також накриваємо плівкою і відбиваємо телятину молоточком.
відбивні з телятини на сковороді - фото крок 2
Тепер розбиваємо в миску яйце, додаємо столову ложку рослинної олії, сіль і перець за смаком, перемішуємо все і трохи збиваємо масу.
відбивні з телятини на сковороді - фото крок 3
У приготовлену суміш обмакиваем кожен шматочок телятини.
відбивні з телятини на сковороді - фото крок 4
Потім м'ясо слід гарненько обваляти в суміші тертого сиру і панірувальних сухарів.
відбивні з телятини на сковороді - фото крок 5
Далі ставимо сковороду на вогонь і розтоплюємо в ній вершкове масло, додаємо рослинне масло і обсмажуємо відбивні в цій суміші.
відбивні з телятини на сковороді - фото крок 6
Смажити потрібно приблизно по 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні, до утворення рум'яної золотистої скоринки.
відбивні з телятини на сковороді - фото крок 7
Відбивні виходять дійсно дуже соковиті і ніжні, вони відмінно поєднуються з будь-яким гарніром. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти