Відбивні з телятини
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - простий, але абсолютно правильний рецепт відбивних з телятини. Якщо хочете зробити дійсно смачні відбивні з телятини, дотримуйтесь цієї інструкції, і все у вас вийде.
Здавалося б, що може бути простіше, ніж зробити відбивні з телятини? але, виявляється, навіть таке блюдо вдається приготувати не кожному. Спеціально для цього і ділюся своїм рецептом відбивних з телятини - просто дотримуйтесь інструкції, і ви приготуєте відмінні відбивні. Хай щастить!
- Телятина - 1 кілограм
- Яйця - 2 штуки
- Сухарі паніровочні - 1 Склянка
- Вершкове масло - 60 грам
- Сіль - За смаком
Телятину нарізати на шматки поперек волокон. Кожен шматок відбити максимально тонко.
Кожну відбивну обвалюють спочатку в збитому яйці, потім в панірувальних сухарях.
У сковороді розтопити вершкове масло, обсмажити відбивну по 3-4 хвилини з кожного боку.
Відбивна з телятини готова! Смачного.