Вертута з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачні молдавські рулетики з ароматною начинкою всередині - це відмінний варіант, як для ситного сніданку, так і для обіду або вечері, а зробити вертуту простіше простого, спробуйте самі.
Можливо, багато з вас пам'ятають смак цієї страви ще з дитинства, ну а якщо ж немає, тоді я пропоную вам цей простий рецепт вертути з капустою, з ним ви без особливих зусиль приготуєте чудовий молдавське частування. Зазвичай вертуту роблять зі спеціального витяжного тіста, а всередину рулету кладуть сир, м'ясо або яблука, проте ми спростимо собі задачу і зробимо це блюдо з готового лаваша. В якості начинки використовуємо білокачанну капусту, вийде не тільки дуже смачно, але і досить економічно. Таку вертуту можна готувати хоч кожен день, вона відмінно підійде в якості самостійного блюда на сніданок або обід або стане чудовою закускою до вечері. Цей рецепт приготування вертути з капустою допоможе вам швидко і легко зробити смачне частування для всієї родини.
- Лаваш вірменський - 1 штука (великий )
- Капуста білокачанна - 0, 5 штуки (середня головка)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Білок яєчний - 1 штука
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Зелень свіжа подрібнена - 4 Ст. Ложки (петрушка, кріп )
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком