Рецепт Вершкові сердечка фото

Вершкові сердечка
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , День закоханих
Випічка , Десерти , Торти
Кількість порцій: 40
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Рецепт приготування святкових вершкових цукерок у вигляді сердечок до 14 лютого.

Опис приготування:

Злегка змастити маслом квадратну форму.

Вилити молоко в каструлю. Додати цукор і вершкове масло. Варити на середньому вогні, помішуючи постійно, поки цукор не розчиниться і масло не розтане. Збільшити вогонь, довести до кипіння і накрити кришкою. Кип'ятити 2 хвилини і прибрати кришку. Кип'ятити на повільному вогні від 15 до 25 хвилин.

Між іншим, підготувати чашу з крижаною водою.

Зняти каструлю з вогню і помістити в чашу з крижаною водою 5 секунд. Дати постояти при кімнатній температурі без перемішування близько 40 хвилин. Якщо ви використовуєте харчовий барвник, додайте 1 краплю.

Перемішати дерев'яною ложкою від 2 до 5 хвилин. Швидко вилити масу в підготовлену форму. Розрівняти поверхню. Дати повністю охолонути від 2 до 3 годин і вирізати з маси сердечка різаком для печива. Змастити зрізи маслом перед подачею на стіл.

Цукерки можуть зберігатися в герметичному контейнері до 1 тижні.


  • Молока - 1 1/4 склянки
  • Цукру - 3 1/2 склянки
  • Вершкового масла - 8 Ст. Ложок
  • Рапсове масло - - За смаком (для форми )
Злегка змастити маслом квадратну форму.

Вилити молоко в каструлю. Додати цукор і вершкове масло. Варити на середньому вогні, помішуючи постійно, поки цукор не розчиниться і масло не розтане. Збільшити вогонь, довести до кипіння і накрити кришкою. Кип'ятити 2 хвилини і прибрати кришку. Кип'ятити на повільному вогні від 15 до 25 хвилин.

Між іншим, підготувати чашу з крижаною водою.

Зняти каструлю з вогню і помістити в чашу з крижаною водою 5 секунд. Дати постояти при кімнатній температурі без перемішування близько 40 хвилин. Якщо ви використовуєте харчовий барвник, додайте 1 краплю.

Перемішати дерев'яною ложкою від 2 до 5 хвилин. Швидко вилити масу в підготовлену форму. Розрівняти поверхню. Дати повністю охолонути від 2 до 3 годин і вирізати з маси сердечка різаком для печива. Змастити зрізи маслом перед подачею на стіл.

Цукерки можуть зберігатися в герметичному контейнері до 1 тижні.

Схожі рецепти