Рецепт Вегетаріанський сир фото

Вегетаріанський сир
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи , Кешью
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Ви коли небудь чули про те, що сир можна приготувати з горіхів? цікаво? тоді дивіться, як приготувати вегетаріанський сир з горішків кешью з ароматними добавками і оболонкою зі свіжої зелені.

Опис приготування:

Лимонний сік необхідний тут для підтримки консистенції і балансу смаку. А ось лимонну цедру ви можете замінити і поєднати з будь-якими добавками на ваш смак. Це може бути свіжа зелень, шматочки перцю, в'ялених помідорів або подрібнені волоські горіхи.

Пробуйте і пригощайте знайомих вегетаріанців, вони точно оцінять такий сир

  • Горіхи кешью - 240 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Лимонний сік - 60 мілілітрів
  • Часниковий порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Масло оливкове - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Кріп - 1 пучок
  • Вода - 180 мілілітрів(+ вода для вимочування горіхів)
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Сухі дріжджі - 6 грам
вегетаріанський сир - фото крок 1
Горіхи залийте водою, закрийте плівкою і залиште на 12 годин. Вимочені горіхи покладіть в блендер, туди відправте все інгредієнти, крім кропу.
вегетаріанський сир - фото крок 2
Збивайте все до ніжної однорідної пастоподібної маси.
вегетаріанський сир - фото крок 3
Візьміть марлю, складену в декілька шарів, або бавовняну тканину, перекладіть масу в тканину і зв'яжіть всі тугим кульочки, посместіте в каструлю і залиште відстоятися на 6 годин.
вегетаріанський сир - фото крок 4
Наріжте дрібно кріп і потім обваляйте в ньому готовий сир, щоб отримати гарну і ароматну оболонку.

Схожі рецепти