Вегетаріанський салат з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.
Просто приголомшливий салат з грибами і овочами. Він припаде до душі не тільки вегетаріанцям! Ділюся з вами своїм рецептом вегетаріанського салату з грибами.
Опис приготування:
Дуже багато смачних і насичених вегетаріанських страв можна запозичити в індійській кухні. Ось і цей гарячий салат звідти. Для приготування вегетаріанського салату з грибами нам знадобляться гриби печериці, свіжі овочі і багато спецій, такі як: koriandr, суміш перців, чебрець, шафран. Подавати можна з рисом.
- Гриби - 800 грам
- Морквина - 800 грам
- Перець - 800 грам
- Цибуля - 800 грам
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Спеції - За смаком
Гриби миємо і чистимо.
Перецьь ріжемо соломкою.
Морквину тремо на крупній тертці, додаємо до перцю.
Печериці ріжемо на шматочки.
Цибулю - півкільцями.
Окремо обсмажуємо в великій кількості олії зі спеціями морквину і перець.
І так само - цибулю з грибами.
Овочі повинні розм'якшити, а гриби - придбати характерний золотистий відтінок. Викладаємо на блюдо спочатку овочі. Зверху гриби з цибулею.
Готовий вегетаріанський салат з грибами можете прикрасити зеленню і часточкою лимона. Смачного!