Вегетаріанський салат з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Просто приголомшливий салат з грибами і овочами. Він припаде до душі не тільки вегетаріанцям! Ділюся з вами своїм рецептом вегетаріанського салату з грибами.
Дуже багато смачних і насичених вегетаріанських страв можна запозичити в індійській кухні. Ось і цей гарячий салат звідти. Для приготування вегетаріанського салату з грибами нам знадобляться гриби печериці, свіжі овочі і багато спецій, такі як: koriandr, суміш перців, чебрець, шафран. Подавати можна з рисом.
- Гриби - 800 грам
- Морквина - 800 грам
- Перець - 800 грам
- Цибуля - 800 грам
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Спеції - За смаком

Гриби миємо і чистимо.

Перецьь ріжемо соломкою.

Морквину тремо на крупній тертці, додаємо до перцю.

Печериці ріжемо на шматочки.

Цибулю - півкільцями.

Окремо обсмажуємо в великій кількості олії зі спеціями морквину і перець.

І так само - цибулю з грибами.

Овочі повинні розм'якшити, а гриби - придбати характерний золотистий відтінок. Викладаємо на блюдо спочатку овочі. Зверху гриби з цибулею.

Готовий вегетаріанський салат з грибами можете прикрасити зеленню і часточкою лимона. Смачного!