Вегетаріанський хліб вівсяний
(покроковий рецепт з фото)
Вівсяну муку для цього вегетаріанського хліба просто приготувати вдома. Для цього просто подрібніть в блендері вівсяні пластівці. Вегетаріанський хліб вівсяний - дуже смачний, ситний і корисний. Приступимо!
Вегетаріанський хліб вівсяний готується без молока і яєць. Смачний і поживний, він обов'язково сподобається вам. Чудово підходить для бутербродів, як закуска до супу або салату. Зробіть з нього сухарики або тости, теж відмінна закуска. Я вже не пам'ятаю, як відкрила для себе рецепт вегетаріанського хліба вівсяного, але готую його давно, часто і з задоволенням.
- Пшеничне борошно - 3 склянки
- Вівсяна мука - 1 Склянка (трохи борошна відкладіть і не втручайтеся в тісто.)
- Порошок для випічки - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Соеве молоко - 2 склянки
- Сода - 1-2 Щепоток
- Оцет - 1 Чайна ложка
Просійте борошно. Змішайте обидві борошна, пшеничну і вівсяну, в одній чашці.
Загасите оцтом соду і змішайте з соєвим молоком, додайте туди порошку для випічки.
Поступово додавайте борошно. Замісити тісто.
Посипте форму вівсяним борошном, зверху викладіть тісто.
Випікайте вегетаріанський хліб вівсяний в розігрітій на 200 градусів духовці 40 хвилин. Потім дайте йому 10 хвилин, щоб охолонути. Після можете подавати до столу. Смачного.