Рецепт Вівсяний хліб в хлібопічці фото

Вівсяний хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Борошно, Пшеничне борошно, Дріжджове тісто, Вівсянка, Крупи, Вівсяна мука
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Хліб

Вівсяний хліб - це не тільки дуже корисно, але і шалений смачно, а хлібопічка допоможе вам приготувати його швидко і зі свідомо успішним результатом!

Цей хлібець ідеально підійде для ситного і корисного сніданку: він трохи солодкий, м'який і ніжний, для бутербродів і тостів - то, що треба. Мені він подобається і з супами, особливо влітку, з окрошечка. Спробуйте і ви втілити цей простий рецепт вівсяного хліба в хлібопічці - впевнена, що не пошкодуєте!

Масло дістаємо з холодильника Зарен, щоб трохи підтануло.

Борошно - і пшеничну, і вівсяну - просіюємо в чашу хлібопічки, висипаємо дріжджі, сіль і перемішуємо.

Виливаємо туди ж йогурт або кефір, воду, викладаємо мед і розм'якшене вершкове масло.

Включаємо хлібопічку на заміс тесту. Після того, кака прозвучить звуковий сигнал про його закінчення - даємо тесту відпочити півгодини.

Змащуємо поверхню буханки водою або жовтком і посипаємо вівсяними пластівцями.

Вибираємо колір і товщину скоринки, включаємо «Основний» режим і тиняємося по дому, вдихаючи карколомний хлібний аромат і ковтаючи слину.

Готову буханець викладаємо на решітку і накриваємо рушником.

Через 20 хвилин хліб можна їсти, але, чесно кажучи, у мене за цей час півбуханця вже «отщіпано». Так що будьте пильні!

  • Дріжджі сухі - 1, 5 чайних ложки
  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Борошно вівсяне - 100 грам (якщо у вашому магазині немає вівсяної муки - завантажте кілька ложок вівсяних пластівців в кавомолку і гарненько подрібніть.)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Мед - 2 Ст. Ложки (можна замінити цукром)
  • Йогурт або кефір - 150 мілілітрів
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Пластівці вівсяні - 2 Ст. Ложки
Цей хлібець ідеально підійде для ситного і корисного сніданку: він трохи солодкий, м'який і ніжний, для бутербродів і тостів - то, що треба. Мені він подобається і з супами, особливо влітку, з окрошечка. Спробуйте і ви втілити цей простий рецепт вівсяного хліба в хлібопічці - впевнена, що не пошкодуєте!

Масло дістаємо з холодильника Зарен, щоб трохи підтануло.

Борошно - і пшеничну, і вівсяну - просіюємо в чашу хлібопічки, висипаємо дріжджі, сіль і перемішуємо.

Виливаємо туди ж йогурт або кефір, воду, викладаємо мед і розм'якшене вершкове масло.

Включаємо хлібопічку на заміс тесту. Після того, кака прозвучить звуковий сигнал про його закінчення - даємо тесту відпочити півгодини.

Змащуємо поверхню буханки водою або жовтком і посипаємо вівсяними пластівцями.

Вибираємо колір і товщину скоринки, включаємо «Основний» режим і тиняємося по дому, вдихаючи карколомний хлібний аромат і ковтаючи слину.

Готову буханець викладаємо на решітку і накриваємо рушником.

Через 20 хвилин хліб можна їсти, але, чесно кажучи, у мене за цей час півбуханця вже «отщіпано». Так що будьте пильні!

Схожі рецепти