Рецепт Вівсяний хліб фото

Вівсяний хліб
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Є в цьому хлібі щось чарівне! Його відмінно подавати з варенням або медом, з вершковим сиром і лососем. Їжте його відразу після запікання. Розповім, як приготувати вівсяний хліб.

Опис приготування:

Обладнаний домашній хліб. Скоринка хрустка, м'якуш ніжний і вологий. Що тут розповідати? потрібно пробувати!

  • Вівсянка - 170 грам
  • Борошно - 290 грам
  • Сода - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Бавовна (кефір) - 350 мілілітрів
  • Яйця - 1 штука
вівсяний хліб - фото крок 1
1. Викладіть вівсянку в кухонну машину і подрібніть. Змішайте вівсянку з борошном, содою, сіллю і цукром. В іншій ємності змішайте сколотини (кефір) з яйцем. З'єднайте рідкі інгредієнти з сухими.
вівсяний хліб - фото крок 2
2. Перемішайте, найкраще дерев'яною ложкою.
вівсяний хліб - фото крок 3
3. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і обомніте кілька разів, сформуйте з нього круглий хліб.
вівсяний хліб - фото крок 4
4. Викладіть хліб в чавунну сковороду і зробіть хрестоподібний надріз.
вівсяний хліб - фото крок 5
5. Запікайте хліб в розігрітому до 230 градусів духовці 15 хвилин, потім зменшите температуру до 200 градусів і випікайте ще 25 хвилин.
вівсяний хліб - фото крок 6
6. Готовий хліб вийміть з духовки і остудіть. Смачного!

Схожі рецепти