Рецепт Вегетаріанські тефтелі фото

Вегетаріанські тефтелі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Гриби , Гречка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготуйте тефтелі з гречки, грибів і смаженої цибулі. Запевнюю вас, вони ні чим не поступаються м'ясним тефтелі, але набагато корисніше.

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування вегетаріанських тефтелей. Відваріть до готовності гречку і змішайте її з обсмаженими грибами і цибулею (пропущеними через блендер). Додайте крохмаль і сформуйте тефтелі, обваляти їх у борошні. Запікайте тефтелі до готовності в томатному соусі в духовці. Хай щастить!

  • Гречка - 1/2 склянки
  • Гриби - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Томатний соус - 1/2 склянки
  • Масло рослинне - За смаком
вегетаріанські тефтелі - фото крок 1
Гречку відварити до готовності в підсоленій воді.
вегетаріанські тефтелі - фото крок 2
Гриби промийте, обсушити і обсмажити на олії з подрібненим луком. Остудіть.
вегетаріанські тефтелі - фото крок 3
Гриби з цибулею подрібнюємо в блендері, додаємо гречку і крохмаль. Перемішуємо масу до однорідності.
вегетаріанські тефтелі - фото крок 4
Вливаємо на деко томатний соус.
вегетаріанські тефтелі - фото крок 5
Формуємо тефтелі, обваляти їх у борошні.
вегетаріанські тефтелі - фото крок 6
Перекладаємо тефтелі на деко. Запікаємо страву в духовці 25-30 хвилин. Температура 200 градусів.
вегетаріанські тефтелі - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти