Вегетаріанські тефтелі
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте тефтелі з гречки, грибів і смаженої цибулі. Запевнюю вас, вони ні чим не поступаються м'ясним тефтелі, але набагато корисніше.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування вегетаріанських тефтелей. Відваріть до готовності гречку і змішайте її з обсмаженими грибами і цибулею (пропущеними через блендер). Додайте крохмаль і сформуйте тефтелі, обваляти їх у борошні. Запікайте тефтелі до готовності в томатному соусі в духовці. Хай щастить!
- Гречка - 1/2 склянки
- Гриби - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Борошно - За смаком
- Зелень - За смаком
- Томатний соус - 1/2 склянки
- Масло рослинне - За смаком
Гречку відварити до готовності в підсоленій воді.
Гриби промийте, обсушити і обсмажити на олії з подрібненим луком. Остудіть.
Гриби з цибулею подрібнюємо в блендері, додаємо гречку і крохмаль. Перемішуємо масу до однорідності.
Вливаємо на деко томатний соус.
Формуємо тефтелі, обваляти їх у борошні.
Перекладаємо тефтелі на деко. Запікаємо страву в духовці 25-30 хвилин. Температура 200 градусів.
Смачного!