Вегетаріанські коржі з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Домашні картопляні коржі з зеленню - цікава альтернатива звичайному хлібу. Спекти їх дуже просто! До того ж можна використовувати вчорашню відварну картоплю.
Це дуже смачне і ситне блюдо! До речі, такі коржі дуже смачно подавати до супу і м'ясних страв, замість гарніру. Також їх можна їсти з соусом або овочевими салатами. З начинкою можна експериментувати, додавати улюблені спеції, зелень, обсмажений бекон.
- Картопля - 2-3 штук
- Борошно - 2 склянки
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Зелений чилі - 2 штуки
- Імбир мелений - 1/4 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Вода - 100-150 мілілітрів
1. Відваріть картоплю і приготуйте з нього пюре.
2. Додайте до картопляного пюре дрібно нарізаний чилі, kurkumu, імбир, сіль і перець за смаком. Перемішайте.
3. На сковороді розігрійте 1 ст. Ложку рослинної олії. Обсмажте пюре, до 5 хвилин.
4. Замісити еластичне тісто з борошна, дрібка солі, 1 ст. Ложки рослинної олії і води. Отщіпніте шматочок тесту і розкачати. На центр коржі викладіть начинку - кулька картопляного пюре. Начинку і тісто розділіть рівномірно, т. Це. Якщо хочете приготувати 8 lépések, то тісто і пюре ділите на 8 рівних частин.
5. Зберіть краю тесту до центру, закриваючи начинку.
6. Переверніть швом вниз і розкачайте за допомогою качалки.
7. Обсмажте кожен коржик на розпеченій антипригарной сковороді до золотистої скоринки з 2 сторін. Смачного!