Вегетаріанські коржі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цих коржів підтверджує той факт, що вегетаріанська їжа може бути смачною! Спробуйте і перевірте самі! А в допомогу вам пропоную рецепт, як приготувати вегетаріанські коржі.
Мій рецепт, як приготувати вегетаріанські коржі, дуже простий, і користуюся я їм досить часто. Я не вегетаріанка, але мені подобаються ці коржі на смак. Іноді я роблю їх солоними, ще гарячими змащую вершковим маслом - виходить просто божественно! Ці коржі чудово підходять до супу і бульйону.
- Вода тепла - 120 грам
- Дріжджі сухі - 5 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Олія соняшникова - 25 грам
- Борошно - 2-2, 5 склянки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
У теплій кип'яченій воді розчинити дріжджі, залиште їх поки постояти 5-7 хвилин, щоб "ожили" .
Тепер додайте сіль і соняшникову олію, все як слід розмішайте.
Всипте просіяне борошно. Просіяти борошно вкрай важлива, адже тоді вона виходить не "забитої", а "пушисто" .
Замісити м'яке, НЕ липнуче до рук тісто.
Розділити тісто 3 частини. Кожну частину розкачати товщиною в 1, 5 см. Коржі викладіть на деко, застелене пергаментом, і відправте в духовку на 25 хвилин.
Готові коржі викладіть на дерев'яну дощечку і подавайте до столу.