Коржі з грибами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Гриби і картоплю - це смачне поєднання. Крім гарячого страви з цих продуктів пропоную рецепт випічки, як приготувати коржі з грибами і картоплею, які обсмажую на розпеченій сковороді.
Крім начинки з грибів і картоплі можете використовувати рибу, відварені яйця із зеленою цибулею, м'ясо або сир із зеленню. Чи не хочете готувати величезні коржі - зробіть невеликі пиріжки. Такі коржі можна їсти гарячими або вже після охолодження. А до них подайте сметану або їжте без соусу.
- Борошно - 3 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Картопля відварна - 5-6 штук
- Гриби - 3-4 штук
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
1. Закип'ятіть воду, потім додайте до неї рослинне масло (3 столові ложки).
2. У миску додайте борошно і сіль, влийте гарячу воду.
3. Акуратно перемішайте тісто ложкою, адже воно дуже гаряче.
4. Сформуйте тісто в кого, накрийте його плівкою або рушником і залиште на півгодини.
5. Очистіть і вимийте гриби, наріжте їх невеликими кубиками.
6. У сковороді розігрійте олію, викладіть гриби і обсмажте їх до випаровування рідини.
7. Відварну картоплю розімніть вилкою в пюре.
8. Додайте до картоплі обсмажені гриби і сіль за смаком, перемішайте.
9. Розділіть тісто на невеликі шматочки.
10. Кожен шматочок розкачайте в пласт близько 0, 3-0, 5 см.
11. По центру викладіть трохи начинки і пару скибочок вершкового масла.
12. Зберіть краю тесту до центру і защіпніте.
13. За допомогою качалки розкачайте тісто в корж.
14. Розігрійте чисту сковороду з рослинним маслом і викладіть корж, обсмажуйте її на середньому вогні до рум'яної скоринки.
15. Викладіть готові коржі в тарілку і подавайте до столу гарячими або після охолодження.