Татарські коржі з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Красиві татарські коржі урізноманітнюють меню для кожного дня. Готується блюдо швидко, має гарний вигляд саме національного продукту, добре буде сприйнято вашими членами сім'ї.
Для приготування татарської коржі з картоплею, яка відноситься до старовинних страв, необхідні звичайнісінькі інгредієнти. Коржик готується з прісного тіста на сухій сковороді. В якості начинки застосовується картопля з кропом. На виході виходить поживний продукт, незважаючи на своє національне походження, може бути рекомендований в якості повноцінного сніданку.
- Молоко - 200 мілілітрів (для тіста - 50 мл., для начинки - 150 мл.)
- Яйця сирі - 1 штука
- Вершкове масло - 130 грам (для тіста - 50 м, для начинки - 30 м, для змазування - 50 м)
- Борошно - 300 грам
- Картопля - 700 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Кріп - За смаком
1. Почніть готувати страву з тіста. З'єднайте м'яке вершкове масло, молоко, сіль і poperčite. Додайте борошно і замісіть тісто, щоб воно не прилипало до рук. Накрийте тісто рушником, дайте йому трохи часу настоятися.
2. Приготування фаршу почніть з картоплі. Очистіть його, зваріть до готового виду, потовчіть толкушкой. Додайте в пюре вершкове масло, влейте молоко, сіль і poperčite. Дрібно поріжте кріп, додайте його в картопля. Все перемішайте.
3. Розділіть тісто на невеликі шматочки. Розкачайте дуже тонкі коржі розміром більше 10 см.
4. Розігрійте сковороду, на ній без жиру готуйте коржі. Смажте їх з двох сторін до зміни кольору. Остигати коржі повинні тільки в рушник, це допоможе їм бути пластичними.
5. У гарячому стані начините корж. Для цього на її половинку покладіть картоплю. Загорніть корж на зразок чебурека.
6. Зверху гарячий корж змастіть вершковим маслом. Подавайте коржі, складені гіркою. Цей рецепт допоможе вам розібратися у всіх секретах, як приготувати татарські коржі з картоплею.