Рецепт Татарські коржі з картоплею фото

Татарські коржі з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Картопля
Дієтичне харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 30 хв.

Красиві татарські коржі урізноманітнюють меню для кожного дня. Готується блюдо швидко, має гарний вигляд саме національного продукту, добре буде сприйнято вашими членами сім'ї.

Опис приготування:

Для приготування татарської коржі з картоплею, яка відноситься до старовинних страв, необхідні звичайнісінькі інгредієнти. Коржик готується з прісного тіста на сухій сковороді. В якості начинки застосовується картопля з кропом. На виході виходить поживний продукт, незважаючи на своє національне походження, може бути рекомендований в якості повноцінного сніданку.

  • Молоко - 200 мілілітрів (для тіста - 50 мл., для начинки - 150 мл.)
  • Яйця сирі - 1 штука
  • Вершкове масло - 130 грам (для тіста - 50 м, для начинки - 30 м, для змазування - 50 м)
  • Борошно - 300 грам
  • Картопля - 700 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Кріп - За смаком
татарські коржі з картоплею - фото крок 1
1. Почніть готувати страву з тіста. З'єднайте м'яке вершкове масло, молоко, сіль і poperčite. Додайте борошно і замісіть тісто, щоб воно не прилипало до рук. Накрийте тісто рушником, дайте йому трохи часу настоятися.
татарські коржі з картоплею - фото крок 2
2. Приготування фаршу почніть з картоплі. Очистіть його, зваріть до готового виду, потовчіть толкушкой. Додайте в пюре вершкове масло, влейте молоко, сіль і poperčite. Дрібно поріжте кріп, додайте його в картопля. Все перемішайте.
татарські коржі з картоплею - фото крок 3
3. Розділіть тісто на невеликі шматочки. Розкачайте дуже тонкі коржі розміром більше 10 см.
татарські коржі з картоплею - фото крок 4
4. Розігрійте сковороду, на ній без жиру готуйте коржі. Смажте їх з двох сторін до зміни кольору. Остигати коржі повинні тільки в рушник, це допоможе їм бути пластичними.
татарські коржі з картоплею - фото крок 5
5. У гарячому стані начините корж. Для цього на її половинку покладіть картоплю. Загорніть корж на зразок чебурека.
татарські коржі з картоплею - фото крок 6
6. Зверху гарячий корж змастіть вершковим маслом. Подавайте коржі, складені гіркою. Цей рецепт допоможе вам розібратися у всіх секретах, як приготувати татарські коржі з картоплею.

Схожі рецепти