Татарські млинці
(покроковий рецепт з фото)
Татарські млинці (tebikmek) відрізняються від звичних млинців хоча б тим, що їм ідеться з додаванням манки, на дріжджах і виходять дуже пишними. Одного такого млинчика точно вистачить для сніданку.
Якщо ви ще жодного разу не пробували татарські млинці, обов'язково приготуйте. Млинці виходять смачні, пишні, ажурні і дуже ситні. Добре зробити солодкий рол з такого млинчика, загорнувши всередину джем або згущене молоко. Як приготувати татарські млинці - детально описано в покроковому рецепті.
- Манька - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Молоко - 1 Склянка
- Дріжджі - 15 грам
- Яйця - 2 штуки
- Саха - 2 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
У миску для замішування тіста влийте молоко, воду, додайте дріжджі, манку, все розмішайте.
Накрийте харчової плівкою і залиште тісто для бродіння не менше, ніж на 6 годин, краще робити це з вечора і залишити на ніч.
У тісто після бродіння додайте сіль, цукор.
Vbeyte яйця.
Додайте рослинне масло і соду, розведену у воді.
Якщо тісто буде густим, додайте трохи води або молока до стану "плинності" .
Перед випіканням першого млинця налийте на сковороду трохи олії і добре прогрійте, в подальшому масло додавати не потрібно.
Смажте млинці з обох сторін до готовності.