Рецепт Татарські млинці фото

Татарські млинці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно , Крупи , Манька
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 7 г. 0 хв.

Татарські млинці (tebikmek) відрізняються від звичних млинців хоча б тим, що їм ідеться з додаванням манки, на дріжджах і виходять дуже пишними. Одного такого млинчика точно вистачить для сніданку.

Опис приготування:

Якщо ви ще жодного разу не пробували татарські млинці, обов'язково приготуйте. Млинці виходять смачні, пишні, ажурні і дуже ситні. Добре зробити солодкий рол з такого млинчика, загорнувши всередину джем або згущене молоко. Як приготувати татарські млинці - детально описано в покроковому рецепті.

  • Манька - 1 Склянка
  • Борошно - 2 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Молоко - 1 Склянка
  • Дріжджі - 15 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Саха - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
татарські млинці - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
татарські млинці - фото крок 2
У миску для замішування тіста влийте молоко, воду, додайте дріжджі, манку, все розмішайте.
татарські млинці - фото крок 3
Накрийте харчової плівкою і залиште тісто для бродіння не менше, ніж на 6 годин, краще робити це з вечора і залишити на ніч.
татарські млинці - фото крок 4
У тісто після бродіння додайте сіль, цукор.
татарські млинці - фото крок 5
Vbeyte яйця.
татарські млинці - фото крок 6
Додайте рослинне масло і соду, розведену у воді.
татарські млинці - фото крок 7
Якщо тісто буде густим, додайте трохи води або молока до стану"плинності" .
татарські млинці - фото крок 8
Перед випіканням першого млинця налийте на сковороду трохи олії і добре прогрійте, в подальшому масло додавати не потрібно.
татарські млинці - фото крок 9
Смажте млинці з обох сторін до готовності.
татарські млинці - фото крок 10
Млинці виходять пишними, "ажурними" , дуже ситними. До млинців можна подати всі, що подобається: варення, джем, згущене молоко, сметану. Смачного!

Схожі рецепти