Татарські біляші
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете зробити апетитні, ситні і неймовірно смачні біляші в домашніх умовах, тоді цей рецепт спеціально для вас. Соковита начинка, неймовірно м'яке і хрустке тісто - це приголомшливі.
Я хочу поділитися покроковою інструкцією, як приготувати татарські біляші на своїй кухні. Що стосується начинки, то, крім основних інгредієнтів, ви можете використовувати також найрізноманітнішу зелень за смаком, а також улюблені спеції. Смажте біляші в великій кількості масла, щоб вони були рівномірно рум'яними.
- Вода - 1 Склянка
- Борошно - 2.5 склянки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1/2 склянки(+ для смаження)
- Яловичина - 500 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Перець - За смаком
1. З тестом все досить традиційно: в теплій воді розчинити дріжджі і цукор.
2. Через 5 хвилин додайте сіль.
3. Рослинна олія і просіяне борошно.
4. Замісити однорідне тісто. Залиште його підходити години на півтора. В процесі один раз подомной тісто.
5. Для приготування начинки подрібніть яловичину з цибулею. Додайте сіль, перець, зелень за смаком і все як слід перемішайте.
6. Коли тісто підійшло, перекладіть його на присипану борошном робочу поверхню.
7. Розділи напр 12 однакових частин.
8. Рукою розімніть в коржик. Викладіть щедро начинку, намагаючись не потрапляти фаршем на краю.
9. Akkuratno паличка, піднімаючи краю по колу, так, щоб в центрі залишилася дірочка.
10. На сковороді з високими бортами розігрійте рослинне масло.
11. Викладіть в масло і смажте біляші з двох сторін до рум'яної. Після перекладіть на паперовий рушник, щоб прибрати залишки жиру.