Рецепт Татарські біляші фото

Татарські біляші
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо , Яловичина , Дріжджове тісто
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Страви з начинкою , Біляші
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви хочете зробити апетитні, ситні і неймовірно смачні біляші в домашніх умовах, тоді цей рецепт спеціально для вас. Соковита начинка, неймовірно м'яке і хрустке тісто - це приголомшливі.

Опис приготування:

Я хочу поділитися покроковою інструкцією, як приготувати татарські біляші на своїй кухні. Що стосується начинки, то, крім основних інгредієнтів, ви можете використовувати також найрізноманітнішу зелень за смаком, а також улюблені спеції. Смажте біляші в великій кількості масла, щоб вони були рівномірно рум'яними.

  • Вода - 1 Склянка
  • Борошно - 2.5 склянки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1/2 склянки(+ для смаження)
  • Яловичина - 500 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Перець - За смаком
татарські біляші - фото крок 1
1. З тестом все досить традиційно: в теплій воді розчинити дріжджі і цукор.
татарські біляші - фото крок 2
2. Через 5 хвилин додайте сіль.
татарські біляші - фото крок 3
3. Рослинна олія і просіяне борошно.
татарські біляші - фото крок 4
4. Замісити однорідне тісто. Залиште його підходити години на півтора. В процесі один раз подомной тісто.
татарські біляші - фото крок 5
5. Для приготування начинки подрібніть яловичину з цибулею. Додайте сіль, перець, зелень за смаком і все як слід перемішайте.
татарські біляші - фото крок 6
6. Коли тісто підійшло, перекладіть його на присипану борошном робочу поверхню.
татарські біляші - фото крок 7
7. Розділи напр 12 однакових частин.
татарські біляші - фото крок 8
8. Рукою розімніть в коржик. Викладіть щедро начинку, намагаючись не потрапляти фаршем на краю.
татарські біляші - фото крок 9
9. Akkuratno паличка, піднімаючи краю по колу, так, щоб в центрі залишилася дірочка.
татарські біляші - фото крок 10
10. На сковороді з високими бортами розігрійте рослинне масло.
татарські біляші - фото крок 11
11. Викладіть в масло і смажте біляші з двох сторін до рум'яної. Після перекладіть на паперовий рушник, щоб прибрати залишки жиру.

Схожі рецепти