Рецепт Баурсаки татарські фото

Баурсаки татарські
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно , Яйця
На полуденок , Для дітей
Випічка
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Баурсаки вміє готувати будь-яка татарська господиня. Ця страва надзвичайно популярно на своїй батьківщині. Часто воно замінює хліб, десерт, закуску. Це смачно, тому спробуйте приготувати бурсаки будинку.

Опис приготування:

Якщо ви любите експериментувати на кухні, то спробуйте приготувати страви з національних кухонь різних країн. Подивіться, як приготувати баурсаки. Вони обов'язково вам сподобаються. Ця випічка виходить пишною і м'якою, вона прикрасить ваш сімейний стіл.

  • Куряче яйце - 8 штук
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Олія соняшникова - 1 Склянка
  • Цукор - 200 грам
  • Вода - 350 мілілітрів
баурсаки татарські - фото крок 1
Візьміть миску і вбийте в неї вісім сирих курячих яєць. Додайте до них гаситься будь кислотою соду. За допомогою толкушки збивайте яйця до тих пір, поки вони не перетворяться в однорідну масу.
баурсаки татарські - фото крок 2
Коли яєчна маса буде однорідною, додавайте в неї порціями просіяне борошно. Замісити круте і податливі тісто. Воно не повинно бути"дубовим" .
баурсаки татарські - фото крок 3
Коли тісто буде готове, перекладіть його в пакет або скачайте в кулю і укутайте в харчову плівку. Залиште тісто відпочити на п'ятнадцять-двадцять хвилин.
баурсаки татарські - фото крок 4
Потім тісто скачайте в джгути і розріжте їх на рівні шматочки по два сантиметри завширшки. В казані розігрійте рослинне масло, влийте до нього 150 мілілітрів води. Партіями кидайте шматочки тіста в розпечене масло і обсмажуйте, помішуючи шумівкою. Dostavayte baursaki, коли вони стануть золотистими і збільшаться вдвічі.
баурсаки татарські - фото крок 5
Складіть баурсаки на тарілку гіркою. У сотейник влийте воду, що залишилася і доведіть її до кипіння. Всипте цукор і варіть, поки сироп не загусне. Цукровим сиропом польоті гірку з Баурсак.

Схожі рецепти