Рецепт Татарські пиріжки з картоплею фото

Татарські пиріжки з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно , Овочі , Картопля
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 50 хв.

Смачні та незвичайні татарські пиріжки з картоплею зможуть порадувати всіх ваших рідних. Хрустка скоринка і тане в роті начинка - від пиріжків неможливо відірватися.

Опис приготування:

Якщо ви любите домашню випічку і хочете приготувати щось новеньке, то спечіть смачні татарські пиріжки з картоплею. Легкість приготування робить таке блюдо дуже популярним серед господинь, а ніжна, ароматна картопляна начинка неодмінно вам запам'ятається.

  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Вода - 150 грам
  • Вершкове масло - 70 грам(+ для змазування пиріжків)
  • Сіль - 3 грами (для тіста)
  • Картопля - 300 грам
  • Капуста білокачанна - 150 грам
  • Кріп - За смаком
  • Сіль - За смаком (для начинки)
  • Чорний перець - За смаком (для начинки)
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування тіста для татарських пиріжків з картоплею.
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 2
Підготуйте інгредієнти для приготування начинки з картоплі.
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 3
Змішайте воду, сіль і розтоплене вершкове масло.
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 4
Всипте борошно.
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 5
Замісити м'яке і еластичне тісто.
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 6
Для начинки наріжте невеликими кубиками почищений картопля, додайте до нього дрібно рубаний кріп.
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 7
Додайте дрібно нарізану капусту.
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 8
Načinku сіль і poperčite.
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 9
Перемішайте картопляну начинку і вона готова. Капуста додасть начинці велику соковитість.
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 10
Тісто розділи 6-7 частин, кожну тонко розкачати.
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 11
На тісто викладіть 2-2, 5 ст. L. Начинки.
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 12
Підніміть краю тесту, і защіпніте пиріжки.
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 13
Пиріжки викласти на деко.
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 14
Випікайте пиріжки в духовці при температурі 220 градусів протягом 20-25 хвилин. Готові вироби дістаньте і прикрийте рушником на столі, щоб вони стали м'якшими. Потім гарячі пиріжки змастіть вершковим маслом.
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 15
Подавайте татарські пиріжки розрізавши їх уздовж навпіл, всередину поклавши шматочок вершкового масла, який від гарячої начинки розплавиться. Вийде дуже соковито і смачно. Пиріжки виходять хрусткими зовні і м'якими всередині.
татарські пиріжки з картоплею - фото крок 16
Смачного!

Схожі рецепти