Татарські пиріжки з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та незвичайні татарські пиріжки з картоплею зможуть порадувати всіх ваших рідних. Хрустка скоринка і тане в роті начинка - від пиріжків неможливо відірватися.
Якщо ви любите домашню випічку і хочете приготувати щось новеньке, то спечіть смачні татарські пиріжки з картоплею. Легкість приготування робить таке блюдо дуже популярним серед господинь, а ніжна, ароматна картопляна начинка неодмінно вам запам'ятається.
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Вода - 150 грам
- Вершкове масло - 70 грам(+ для змазування пиріжків)
- Сіль - 3 грами (для тіста)
- Картопля - 300 грам
- Капуста білокачанна - 150 грам
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком (для начинки)
- Чорний перець - За смаком (для начинки)
Підготуйте інгредієнти для приготування тіста для татарських пиріжків з картоплею.
Підготуйте інгредієнти для приготування начинки з картоплі.
Змішайте воду, сіль і розтоплене вершкове масло.
Всипте борошно.
Замісити м'яке і еластичне тісто.
Для начинки наріжте невеликими кубиками почищений картопля, додайте до нього дрібно рубаний кріп.
Додайте дрібно нарізану капусту.
Načinku сіль і poperčite.
Перемішайте картопляну начинку і вона готова. Капуста додасть начинці велику соковитість.
Тісто розділи 6-7 частин, кожну тонко розкачати.
На тісто викладіть 2-2, 5 ст. L. Начинки.
Підніміть краю тесту, і защіпніте пиріжки.
Пиріжки викласти на деко.
Випікайте пиріжки в духовці при температурі 220 градусів протягом 20-25 хвилин. Готові вироби дістаньте і прикрийте рушником на столі, щоб вони стали м'якшими. Потім гарячі пиріжки змастіть вершковим маслом.
Подавайте татарські пиріжки розрізавши їх уздовж навпіл, всередину поклавши шматочок вершкового масла, який від гарячої начинки розплавиться. Вийде дуже соковито і смачно. Пиріжки виходять хрусткими зовні і м'якими всередині.
Смачного!