Рецепт Татарські пиріжки з м'ясом фото

Татарські пиріжки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто, М'ясо
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Пиріжки

Перед вами рецепт приготування татарських пиріжків з м'ясом - дивно ароматні, соковиті і неймовірно смачні. Якщо ви любите домашню випічку, обов'язково варто їх приготувати.

Приготувати татарські пиріжки з м'ясом в домашніх умовах досить просто, досить мати необхідні інгредієнти і трохи вільного часу. У класичному варіанті використовується баранина, проте можна замінити її яловичиною або нежирної свининою.

  • М'ясо - 600 грам
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Картопля - 400 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Борошно - 800 грам
  • Вода - 100-130 мілілітрів
  • Крем - 5 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
татарські пиріжки з м'ясом - фото крок 1
1. Для початку необхідно зайнятися тестом. Рецепт приготування татарських пиріжків з м'ясом порадує тих, хто не любить довго возиться з тестом. Необхідно всього лише просіяти борошно і додати в неї воду, сметану, близько 100 грам вершкового масла, яйце і щіпку солі. Залишається лише все перемішати і прибрати готове тісто в холодильник, попередньо накривши його харчовою плівкою.
татарські пиріжки з м'ясом - фото крок 2
2. Далі можна займатися начинкою. Цибулину подрібнити і присипати невеликою кількістю солі. Злегка пом'яти, щоб він лук став м'яким.
татарські пиріжки з м'ясом - фото крок 3
3. Для справжніх пиріжків фарш не підійде. М'ясо потрібно порубати ножем на невеликі кубики. Втім, цей процес не займає великої кількості часу.
татарські пиріжки з м'ясом - фото крок 4
4. Вимити і очистити картоплю. Нарізати його такими ж дрібними кубиками, як і м'ясо.
татарські пиріжки з м'ясом - фото крок 5
5. З'єднати всі інгредієнти начинки і ретельно перемішати. Додати за смаком перець. Солити начинку більше не варто.
татарські пиріжки з м'ясом - фото крок 6
6. Наступний етап - це вже безпосередня ліплення пиріжків. Тісто необхідно розділити на 10-12 рівних частин. Зручніше це зробити, якщо скачати з тіста рулет і нарізати його кружечками.
татарські пиріжки з м'ясом - фото крок 7
7. По черзі, розгортаючи шматочок тесту в коржик, викладати в серединку начинку.
татарські пиріжки з м'ясом - фото крок 8
8. Татарські пиріжки з м'ясом в домашніх умовах можуть мати різні форми - від трикутничків до кружечків. При ліпленні необхідно залишити невеликий отвір.
татарські пиріжки з м'ясом - фото крок 9
9. В залишені дірочки вкласти невеликий шматочок вершкового масла і відправити пиріжки в розігріту духовку на 50-65 хвилин. У процесі приготування можна в начинку доливати невелику кількість бульйону, щоб вона була соковитіше.
татарські пиріжки з м'ясом - фото крок 10
10. Приблизно через 50 хвилин необхідно ретельно контролювати процес, щоб пиріжки не пересохло і не згоріли. В ідеалі вони повинні підрум'янитися, а начинка як слід проготовіться.

Схожі рецепти