Веганські сир з кешью
(покроковий рецепт з фото)
Чи пробували ви домашній сир? А приготований з горіхів? Якщо ні (і в тому числі, якщо і так), обов'язково спробуйте. Приготувати веганські сир з кешью неймовірно просто!
Оригінальний сир для сироїдів можна приготувати з горіхів кешью і пророщеної пшениці. Сир повністю веганські і дуже корисний, так як зберігає всі властивості. Сир з кешью можна використовувати в рецептах лазаньї, піци, в різних салатах і навіть для приготування чізкейку.
- Кешью - 250 грам
- Паприка мелена - 2 чайних ложки
- Чебрець - 1/2 чайних ложки
- Фенхель - 1/2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Замочіть кешью в холодній воді на 8-12 годин.
2. У блендері подрібніть в пюре кешью зі столовою ложкою води.
3. Додати перець, чебрець, фенхель, сіль і перець за смаком.
4. Застелите суміш чистої марлею.
5. Поставте будь-яку банку в якості преса. Помістіть блюдо на 4 години в холодильник, поки воно не набуде вигляду сиру.
6. Подавайте веганські сир з кешью, прикрасивши будь-якими травами і зеленню.