Сироедческій сир з кешью
(покроковий рецепт з фото)
Число сироїдів на нашій планеті зростає з кожним днем. І цьому є пояснення: прагнення до краси і здоров'ю. Тому сьогодні я покажу, як приготувати сироедческій сир з кешью. Це смачно!
Ідеальний привід відязикатися від тривалої підготовки і простоювання біля плити - стати Сироїд! Тільки уявіть: варити, смажити, гасити - всього цього більше не потрібно робити! Економія часу і сил. Однак постаратися все ж варто, щоб такий сир вийшов смачним.
- Кешью - 400 грам
- Часник - 2 часточки
- Корінь імбиру - 1 Чайна ложка (неповна)
- Лимонний сік - 0, 5 штуки (половина лимона)
- Масло волоського горіха - 2 Ст. Ложки
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Суміш перців - 2 щіпки
- Паприка - 2 Ст. Ложки
- Окріп - 200 мілілітрів
Кешью необхідно замочити в холодній воді на ніч. Після чого змішайте горіхи зі спеціями і часником і перемолу їх в блендері.
Імбир тонко нарізаємо і заливаємо окропом. Це потрібно зробити заздалегідь, щоб вода настоялась пару годинок. Змішуємо ароматну імбирну водичку з сіллю, соком лимона і олією волоського горіха. Заливаємо цією сумішшю наші перемелені горіхи. Викладаємо майбутній сир в марлю, злегка віджимаємо і прибираємо в холодильник.
Готовий сир з кешью подаємо на стіл в будь-якому оформленні. Я використовувала порізані овочі. Приємного апетиту і доброго здоров'я!