Ватрушки з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами рецептом пріготовлоенія ватрушек з сирного теста.Ю ПАолучается дуже смачне і ситне блюдо, при цьому виглядає дуже ошатно! смачно, апетитно і просто! Спробуйте!
Мені дуже подобається цей рецепт, і я з радістю вам розповім, як приготувати ватрушки з сирного тесту. Перевага в тому, що за рахунок додавання сиру можна зробити ватрушки як солодкими. Так і солоними - буде однаково смачна, ситна і ніжна випічка. У солоному вигляді найкраще перед подачею натерти ватрушки часничком, а в солодкому - посипати цукровою пудрою.
- Вода тепла - 1 Склянка
- Молоко - 1 Склянка
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 6 склянок
- Сир - 2 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
- Дріжджі - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
1. Молоко збиваємо до однорідності з яйцями. Окремо дріжджі перемішати з цукром, заливаємо теплою водли і чекаємо, поки піде реакція.
2. Потім додамо опару до яєчно-молочної суміші, додамо масло, сіль, перемішаємо. Потім потроху вводимо борошно і перетертий сир. Залишимо тісто підходити на дві-три години в теплому місці.
3. Коли тісто в два рази підніметься, обминали його і ще раз залишимо підходити. Після цього ліпимо однакові кульки-ватрушки і трохи приминає їх зверху.
4. Запікаємо в духовці при 200 градусах приблизно 20-25 хвилин. Коли верх зарум'яниться - вони готові!