Ватрушки фрейлін
(покроковий рецепт з фото)
Ці ватрушки підкорять вас простотою і неймовірним ароматом! Ці ватрушки можна приготувати, якщо гості вже на порозі. Листкове тісто можна тримати в морозилці і використовувати в міру необхідності.
Хочу розповісти, як приготувати ватрушки фрейлін. Це неймовірно ніжні й ароматні ватрушки на листковому тісті. Завдяки родзинок, замочених в апельсиновому лікері, який необхідно додавати в сирну масу, ватрушки виходять дуже ароматними. Ви можете приготувати листкове тісто як вдома, так і взяти готове. Також замість родзинок можете взяти чорнослив, курагу або цукати, вийде теж дуже смачно. Настійно рекомендую брати домашній сир.
- Листкове тісто - 250 грам
- Сир - 250 грам
- Цукор - 50 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Ізюм - 3-4 Ст. Ложок
- Апельсиновий лікер - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
1. Два яйця збийте з допомогою міксера в пишну білу масу. Додайте м'яке вершкове масло і збийте. Додайте протертий сир і крохмаль, добре змішайте міксером.
2. Ізюм залийте апельсиновим лікером і дайте йому настоятися дві години. Додайте до сирної суміші.
3. Листкове тісто розкачати в тонкий пласт і виріжте з нього кружечки. Викладіть кружечки в форми для кексів, змащені олією.
4. Заповніть кожну форму сирною масою на 2/3 обсягу форми. Випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 20 хвилин. Смачного!