Рецепт Ватрушки фрейлін фото

Ватрушки фрейлін
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Сухофрукти , Листкове тісто , Ізюм
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Страви з начинкою , Ватрушки
Кількість порцій: 7-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ці ватрушки підкорять вас простотою і неймовірним ароматом! Ці ватрушки можна приготувати, якщо гості вже на порозі. Листкове тісто можна тримати в морозилці і використовувати в міру необхідності.

Опис приготування:

Хочу розповісти, як приготувати ватрушки фрейлін. Це неймовірно ніжні й ароматні ватрушки на листковому тісті. Завдяки родзинок, замочених в апельсиновому лікері, який необхідно додавати в сирну масу, ватрушки виходять дуже ароматними. Ви можете приготувати листкове тісто як вдома, так і взяти готове. Також замість родзинок можете взяти чорнослив, курагу або цукати, вийде теж дуже смачно. Настійно рекомендую брати домашній сир.

  • Листкове тісто - 250 грам
  • Сир - 250 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Ізюм - 3-4 Ст. Ложок
  • Апельсиновий лікер - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
ватрушки фрейлін - фото крок 1
1. Два яйця збийте з допомогою міксера в пишну білу масу. Додайте м'яке вершкове масло і збийте. Додайте протертий сир і крохмаль, добре змішайте міксером.
ватрушки фрейлін - фото крок 2
2. Ізюм залийте апельсиновим лікером і дайте йому настоятися дві години. Додайте до сирної суміші.
ватрушки фрейлін - фото крок 3
3. Листкове тісто розкачати в тонкий пласт і виріжте з нього кружечки. Викладіть кружечки в форми для кексів, змащені олією.
ватрушки фрейлін - фото крок 4
4. Заповніть кожну форму сирною масою на 2/3 обсягу форми. Випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти