Варення зі слив без варіння
(покроковий рецепт з фото)
Мені здається, що саме корисне і смачне варення роблять без варіння. Таке варення прекрасно зберігається в холодильнику. Його дуже смачно намазувати на хліб або просто подавати до чаю в вазочці.
Приділіть хвилинку уваги і познайомтеся з простим рецептом приготування варення зі слив без варіння. Цукора, для такого варення, потрібно брати в два рази більше ніж плодів. В мене на 1 кг слив пішло 2 кг пісочний. Готове варення прекрасно зберігається в холодильнику, не псується і швидко з'їдається. Вдалого вам приготування!
- Зливи - 1 кілограм
- Цукор - 2 кілограма
Зливи перебираємо, гнилі відразу викидаємо. Ретельно моєму.
Витягуємо з слив кісточки. Для цього можна використовувати олівець - дуже зручно, до речі.
Зливи без кісточок складіть в глибоку ємність.
За допомогою м'ясорубки перемелює все сливи.
До перемолотим слив додаємо цукор.
Ретельно все розмішуємо і даємо постояти ягодам 10 хвилин, через 10 хвилин ще раз перемішуємо - наше завдання розчинити весь цукор.
Готове варення розкладаємо по стерилізованим баночках і зберігаємо в холодильнику. Смачного!