Варення з яблук з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Всі знають, що яблука чудово поєднуються з корицею. У цьому рецепті ці два інгредієнти об'єдналися, щоб вийшло чудове варення. Також ця смакота підійде абсолютно для будь-якої випічки!
Це класичний рецепт приготування варення з яблук з корицею. Все що вам знадобиться це: обкладинка, яблука, вода, цукор і лимонна кислота. Заздалегідь подбайте про стерилізованих баночках і кришках в які ви розіллєте варення. Яблучне варення з корицею чудово підходить, не тільки до чаю, але і в якості начинки для випічки. Гарного дня!
- Яблука - 0, 5 кілограма
- Цукор - 150 грам
- Вода - 50 мілілітрів
- Лимонна кислота - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 штука (паличка)
У гарячій воді розчиніть цукор, додайте лимонну кислоту.
Яблука промийте і наріжте дрібними кубиками.
Перемішайте все в каструлі і додайте паличку кориці. Потім поставте на вогонь і доведіть до кипіння, після чого варіть близько 1 години на повільному вогні, помішуючи.
З готового варення витягніть паличку кориці.
Готово! Розлийте варення по стерилізованим баночках або заваріть чаю і їжте вже. Смачного!