Варення з сливового фізалісу
(покроковий рецепт з фото)
Сливовий фізаліс зустрічається рідше, але його легко можна виростити і використовувати для варення. Ласощі та цих ягід виходить дуже смачним, тому можете готувати його за цим рецептом.
Як приготувати варення з сливового фізалісу?
1. Підготуйте для початку плоди, замочивши їх у воді на 2 годину.
2. Потім проткніть їх виделкою або голкою, залишивши ще на одну годину.
3. Тим часом, поки фізаліс замочений, зробіть сироп і прокип'ятіть його близько 15 хвилин.
4. Сливовий фізаліс готується так само, як і інші сорти, тому дотримуйтесь класичною рецептурою.
5. Надішліть ягоди в сироп і залиште їх в ньому на 3 годину.
6. Через зазначений час знову доведіть до кипіння і потім близько 15 хвилин на слабкому вогні.
7. Так слід виконати кілька разів і лише в останній раз додайте дрібно нарізані яблука (я іноді подрібнюю їх зовсім в пюре).
8. Zakipev, зніміть варення з вогню і розлийте по банках.
От і все, наше варення з сливового фізалісу в домашніх умовах готове!
- Цукор - 1 кілограм
- Fizalis - 500 грам
- Яблука - 500 грам
1. Підготуйте для початку плоди, замочивши їх у воді на 2 годину.
2. Потім проткніть їх виделкою або голкою, залишивши ще на одну годину.
3. Тим часом, поки фізаліс замочений, зробіть сироп і прокип'ятіть його близько 15 хвилин.
4. Сливовий фізаліс готується так само, як і інші сорти, тому дотримуйтесь класичною рецептурою.
5. Надішліть ягоди в сироп і залиште їх в ньому на 3 годину.
6. Через зазначений час знову доведіть до кипіння і потім близько 15 хвилин на слабкому вогні.
7. Так слід виконати кілька разів і лише в останній раз додайте дрібно нарізані яблука (я іноді подрібнюю їх зовсім в пюре).
8. Zakipev, зніміть варення з вогню і розлийте по банках.
От і все, наше варення з сливового фізалісу в домашніх умовах готове!