Рецепт Варення з недостиглого фізалісу фото

Варення з недостиглого фізалісу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На полуденок, Для дітей, На сніданок
Заготовки, Варення

Чи можна готувати варення з недостиглого фізалісу в домашніх умовах? що, можна, можливо! Більш того, даний рецепт практично нічим не відрізняється від класичного, а результат - приголомшливе ласощі!

Як приготувати варення з недостиглого фізалісу?

1. Ця ягода буває різною - декоративної і культурної. В даному випадку краще використовувати овочевий зелений фізаліс. Отже, виймаємо кожен плід з луски і ретельно миємо під гарячою водою, видаляючи восковий наліт.

2. Варимо сироп: півкіло цукру і півлітра води змішуємо і доводимо до кипіння.

3. Кілограм фізалісу наколюємо виделкою і відправляємо в гарячий сироп.

4. Ми залишаємо ягоди на 4 години в цьому сиропі.

5. Через цей час додаємо ще півкіло цукру і доводимо до кипіння.

6. Ми залишаємо до повного охолодження, після чого в третій раз варимо близько 10 хвилин.

7. Наше варення з недостиглого фізалісу в домашніх умовах має вийти густим як джем або стікати з ложки повільно щільною струменем.

8. Закочує ласощі по банкам і відправляємо в темне і прохолодне місце.

Смачного!

  • Fizalis - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
  • Вода - 500 мілілітрів
Як приготувати варення з недостиглого фізалісу?

1. Ця ягода буває різною - декоративної і культурної. В даному випадку краще використовувати овочевий зелений фізаліс. Отже, виймаємо кожен плід з луски і ретельно миємо під гарячою водою, видаляючи восковий наліт.

2. Варимо сироп: півкіло цукру і півлітра води змішуємо і доводимо до кипіння.

3. Кілограм фізалісу наколюємо виделкою і відправляємо в гарячий сироп.

4. Ми залишаємо ягоди на 4 години в цьому сиропі.

5. Через цей час додаємо ще півкіло цукру і доводимо до кипіння.

6. Ми залишаємо до повного охолодження, після чого в третій раз варимо близько 10 хвилин.

7. Наше варення з недостиглого фізалісу в домашніх умовах має вийти густим як джем або стікати з ложки повільно щільною струменем.

8. Закочує ласощі по банкам і відправляємо в темне і прохолодне місце.

Смачного!

Схожі рецепти