Рецепт Джем з фізалісу фото

Джем з фізалісу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди
Дієтичне харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Джеми , Заготовки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Fizalis - малопопулярная, але вельми смачна ягода. Одного разу довелося спробувати магазинний джем з фізалісу - сподобалося, і вже через пару днів вдома був приготовлений не менш смачний.

Опис приготування:

Джем з фізалісу вариться наступним чином:

1. Ягоди фізаліса очистити від шкірки, промити і обсушити.

2. Ягоди поміщають в каструлю, туди ж наливають стакан води і варять до розм'якшення ягід - приблизно 15-20 хвилин.

3. Коли ягоди розм'якнуть, додаємо в каструлю цукор і варимо, помішуючи, до утворення густої консистенції - це ще хвилин 20-25. Варимо на повільному вогні.

4. Коли суміш придбає консистенцію джему, відразу ж розфасовуємо джем по банках. Накриваємо баночки кришки і стерилізуємо в киплячій воді 15-20 хвилин.

Готово


  • Fizalis - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
  • Вода - 1 Склянка
Джем з фізалісу вариться наступним чином:

1. Ягоди фізаліса очистити від шкірки, промити і обсушити.

2. Ягоди поміщають в каструлю, туди ж наливають стакан води і варять до розм'якшення ягід - приблизно 15-20 хвилин.

3. Коли ягоди розм'якнуть, додаємо в каструлю цукор і варимо, помішуючи, до утворення густої консистенції - це ще хвилин 20-25. Варимо на повільному вогні.

4. Коли суміш придбає консистенцію джему, відразу ж розфасовуємо джем по банках. Накриваємо баночки кришки і стерилізуємо в киплячій воді 15-20 хвилин.

Готово

Схожі рецепти