Рецепт Варення з зеленого фізалісу фото

Варення з зеленого фізалісу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди
На обід , На полуденок , Для дітей , На сніданок
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 20
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Не тільки з стиглих ягід можна приготувати таке чудове ласощі. Варення з зеленого фізалісу в домашніх умовах - Проте чудовий десерт!


Опис приготування:

Дозрілий фізаліс видає його висохла чашечка. Плід порівнюють з томатом, іноді з журавлиною, хоча до неї він відношення не має. До речі, варення з фізалісу варять не так і часто, тому дуже рекомендую зварити його і здивувати гостей.

1. З чого почати приготування варення з зеленого фізалісу в домашніх умовах? По перше, ретельно переберіть ягоди і замочіть їх у воді.

2. Тепер наші ягідки слід побланшіровать, але перед цим проткніть кожну голкою.

3. Замочіть фізаліс на 4 годину, після чого відкиньте його на друшляк.

4. Тим часом зробіть сироп і прокип'ятіть його близько 10 хвилин.

5. Закиньте в нього ягоди і доведіть до кипіння.

6. Відставте варення на 4 годину, після чого проведіть цю процедуру ще 1 раз.

7. От і все, тепер можна заливати наше варення в баночки і закочувати!

Смачного!

  • Fizalis - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
  • Вода - 1 Склянка
Дозрілий фізаліс видає його висохла чашечка. Плід порівнюють з томатом, іноді з журавлиною, хоча до неї він відношення не має. До речі, варення з фізалісу варять не так і часто, тому дуже рекомендую зварити його і здивувати гостей.

1. З чого почати приготування варення з зеленого фізалісу в домашніх умовах? По перше, ретельно переберіть ягоди і замочіть їх у воді.

2. Тепер наші ягідки слід побланшіровать, але перед цим проткніть кожну голкою.

3. Замочіть фізаліс на 4 годину, після чого відкиньте його на друшляк.

4. Тим часом зробіть сироп і прокип'ятіть його близько 10 хвилин.

5. Закиньте в нього ягоди і доведіть до кипіння.

6. Відставте варення на 4 годину, після чого проведіть цю процедуру ще 1 раз.

7. От і все, тепер можна заливати наше варення в баночки і закочувати!

Смачного!

Схожі рецепти