Варення з ревеню на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Настав найкращий час для приготування варення з ревеню, так що поки стебла цього рослини не загрубелі, давайте приготуємо їх них відмінне частування, яке буде радувати наc взимку.
Це зараз такі ласощі зустрінеш не часто, і багато господинь поняття не мають, як приготувати варення з ревеню на зиму, і що це взагалі за рослина таке. Однак за часів наших бабусь, коли заготовки робили з того, що виросте на городі, пару баночок цього варення завжди стояло на полицях в кожному будинку, так принаймні було в селі моєї бабусі. Я дуже любила ласувати цією смакотою, вже дуже мені подобався кислуватий смак такого варення. А зараз знайти ревінь можна у великих супермаркетах або, що ще краще, на ринку, я сама щороку роблю варення з ревеню на зиму в домашніх умовах, воно неймовірно смачне і корисне, кращого частування для холодних вечорів годі й шукати.
- Стебла ревеню - 500 грам
- Цукрова пудра - 280 грам
- Гілочка розмарину - 1 штука