Варення з ревеню з апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Хоча до зиязиках холодів ще довго, але вже зараз можна приступати до приготування заготовок. Найперше літній варення ми зробимо з ревеню з додаванням апельсинів. Незвично і неймовірно смачно.
Якщо вам пощастило, так само як і мені, і у вас є свій город, але якому вже якраз виріс і дозрів ревінь, то пора починати готувати варення з ревеню з апельсином в домашніх умовах. Я вже не знаю в кого як, але для мене таке варення найсмачніше на світі, тому що мені шалено подобається кислуватий смак ревеню, а з апельсинами виходить взагалі відмінно. Ось дістанеш восени або взимку баночку такого ласощі, з'їсти пару ложечок з чаєм і відразу настрій піднімається. А які з цим варенням виходять пироги - просто смакота, а ще пиріжки і багато інших ласощів. Загалом, з цим простим рецептом варення з ревеню з апельсином ви можете всю зиму насолоджуватися смачним частуванням і готувати для своїх рідних відмінну випічку.
- Стебла ревеню - 2 кілограма
- Апельсин - 3-4 штук
- Цукор - 2, 5-3 кілограма