Варення з айви часточками
(покроковий рецепт з фото)
Баночка ароматного бурштинового варення і теплий зігріваючий чай - Усе, що потрібно, для того щоб холодний зиязикай вечір став трохи тепліше і затишніше, так давайте приготуємо для себе чудове частування.
Коли язик заходить про айву і варення з неї, то відразу навіть важко вирішити, що ж в цих ласощах мені подобається більше: його приголомшливий смак, неповторний аромат або чудовий янтарно-золотистий колір - все в ньому полонить і завойовує з першої ложечки. Тому для всіх любителів десертів, приготованих своїми руками, я хочу розповісти, як закатати варення з айви часточками. У будь-який час і за будь-якої ситуації таке частування буде чудово виглядати на столі і порадує вас і ваших гостей своїм приголомшливим смаком, а ще це варення можна використовувати для приготування випічки, адже важко придумати більш смачну начинку для пирога або булочки. Загалом, обов'язково приготуйте варення з айви часточками в домашніх умовах і ви не пошкодуєте про це ні на хвилину.
- Айва - 1 кілограм
- Цукор - 800 грам
- Лимон - 1 штука