Варення з агрусу з апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Якщо любите варення, пропоную вам рецепт приготування варення з агрусу з апельсином. Варення виходить солодким і скрасить будь-чаювання.
Для приготування варення з агрусу з апельсином в домашніх умовах потрібно промити аґрус і почистити апельсин. В даному рецепті не використовується цедра.
- Апельсин - 4 штуки
- Цукор - 1, 2 кілограма
- Агрус - 1 кілограм
Моєму апельсини і агрус.
Відрізаємо від агрусу стеблинки і чашолистки ножицями.
Чистимо апельсини, обов'язково прибираємо білу шкірку. Ділимо апельсини на дольки. Видаляємо з часточок плівку.
Агрус і апельсини пропускаємо через м'ясорубку. У результаті повинна вийти кашка.
Тепер засипаємо цукор в миску з кашкою.
Помішуємо суміш, поки не розчинитися цукор. Ми залишаємо варення на 12 годин, щоб воно вистоялося.