Рецепт Варення з агрусу з полуницею, малиною і апельсином фото

Варення з агрусу з полуницею, малиною і апельсином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Малина, Агрус, Полуниця
Для дітей
Солодке, Заготовки, Варення

Дуже ароматну, смачну і оригінальну заготовку я хочу вам запропонувати додати в кулінарну скарбничку. Поєднання ягід і цитрусових - це приголомшливо! Обов'язково спробуйте повторити вдома!

Перед вами покрокова інструкція, як приготувати варення з агрусу з полуницею, малиною і апельсином. У літній сезон, коли дозрівають всі ягоди, ідея такого міксу абсолютно не здається дивною.

Якщо ви любите експериментувати з заготовками, запам'ятовуйте рецепт!

  • Полуниця - 500 грам
  • Малина - 250 грам
  • Агрус - 500 грам
  • Цукор - 1.3 кілограма
  • Апельсин - 1 штука
1
Апельсин вимийте, ошпарьтеокропом і наріжте тонкими скибочками.
2
Всі ягоди вимийте і висушіть.
3
Агрус, малину, полуницю і апельсин викладіть в сотейник або каструлю і поставте на вогонь.
4
Як тільки ягоди стануть м'якше і почнуть виділяти сік, всипте цукор.
5
Дайте йому розчинитися на повільному вогні. Після акуратно перемішайте.
6
Скільки варити таке варення, сказати складно. Все залежить від того, яку консистенцію ви хочете отримати. Можна варити всього пару хвилин або ж уварити до стану густого джему.
7
Баночки заздалегідь потрібно простерилізувати, а потім можете розлити по ним гаряче варення і закатати.

Схожі рецепти