Варення з агрусу без кісточок
(покроковий рецепт з фото)
Для цього рецепта приготування варення з агрусу без кісточок доведеться трохи витратити час, щоб ягоди очистити від насіння, але зате і смак вийде набагато ніжніше. Воно того варте!
Я думаю, ви повинні знати, як приготувати варення з агрусу без кісточок, більше ароматного і смачного варення у мене до цього не виходило! неймовірно смачно, тому що апельсин надає ароматність, а за рахунок того, що з агрусу ми видалили насіння, варення не таке терпке вийшло. Словом, дуже смачно, настійно рекомендую цей простий рецепт варення з агрусу без кісточок!
- Агрус - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Апельсини - 4 штуки
1. Агрус моєму, очищаємо від дрібного сміття, і акуратно ножицями, пінцетом або ложечкою виймаємо з кожної ягоди серединку з насінням.
2. Апельсини ріжемо шматочками, видаляємо кісточки і відправимо в блендер.
3. Тепер в блендері в декілька заходів змішуємо апельсини з агрусом. Головне - щоб пропорції були однакові.
4. Все пюре переміщаємо в миску і перемішуємо.
5. Потроху всипаємо цукор, кожен раз перемішуючи.
6. Закочує в стерильні баночки і зберігаємо в холодильнику. Або трохи прокип'ятити, щоб воно зберігалося всю зиму.