Варення з агрусу без закачування
(покроковий рецепт з фото)
Хочете такого варення, щоб зробити - і відразу насолоджуватися смачненьким? розповім, як приготувати варення з агрусу без закачування. Ласощі містять апельсини, які надають особливий аромат!
Перед вами простий рецепт приготування варення з агрусу без закачування. При такому способі приготування ви зберігаєте всі вітаміни, які містяться в агрус. Варення можна вживати вже через 2 години після приготування (з гаряченьким чайком вприкуску, наприклад). Хай щастить!
- Агрус - 1 кілограм
- Апельсин - 2 штуки
- Цукор - 1, 3 кілограма
Агрус промийте, видаліть у нього хвостики. Дайте ягодам обсохнути.
Апельсини ретельно промийте. Чи не видаляючи шкірку, поріжте їх часточками.
Окремо подрібнюємо в блендері апельсини, а потім - агрус.
З'єднуємо масу в одній ємності, засипаємо цукор. Ретельно перемішуємо і залишаємо на кухні на 2 годину. Потім розкладаємо по чистим баночках і зберігаємо в коморі.
Смачного!