Рецепт Варення з агрусу без закачування фото

Варення з агрусу без закачування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Фрукти, Агрус
Для дітей
Заготовки, Варення

Хочете такого варення, щоб зробити - і відразу насолоджуватися смачненьким? розповім, як приготувати варення з агрусу без закачування. Ласощі містять апельсини, які надають особливий аромат!

Перед вами простий рецепт приготування варення з агрусу без закачування. При такому способі приготування ви зберігаєте всі вітаміни, які містяться в агрус. Варення можна вживати вже через 2 години після приготування (з гаряченьким чайком вприкуску, наприклад). Хай щастить!

  • Агрус - 1 кілограм
  • Апельсин - 2 штуки
  • Цукор - 1, 3 кілограма
варення з агрусу без закачування - фото крок 1
Агрус промийте, видаліть у нього хвостики. Дайте ягодам обсохнути.
варення з агрусу без закачування - фото крок 2
Апельсини ретельно промийте. Чи не видаляючи шкірку, поріжте їх часточками.
варення з агрусу без закачування - фото крок 3
Окремо подрібнюємо в блендері апельсини, а потім - агрус.
варення з агрусу без закачування - фото крок 4
З'єднуємо масу в одній ємності, засипаємо цукор. Ретельно перемішуємо і залишаємо на кухні на 2 годину. Потім розкладаємо по чистим баночках і зберігаємо в коморі.
варення з агрусу без закачування - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти