Варений горох
(покроковий рецепт з фото)
Горох на Русі шанували і цінували за його смак і поживність. Сьогодні я розповім вам, як приготувати варений горох без праці і зусиль. Горох буде прекрасним гарніром або самостійною стравою.
Така горохова каша виходить смачною і ароматною, а головне, по-справжньому російської. Вона послужить прекрасним гарніром, наприклад, для птахів. Також можете приготувати таку кашу зі свинячими шкварками. Для більш глибокого аромату використовуйте замість рослинного масла вершкове, а краще - топлене.
Смачного!
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сухий горох - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
1
Горох промийте і замочіть на ніч.
2
Потім промийте горох в друшляку і викладіть в каструлю, залийте водою. Доведіть його до кипіння, сіль і зварної шов в середньому Вогні, поки горох не розвариться.
3
Цибуля наріжте півкільцями і обсмажте на олії до золотистого кольору. Потім додайте в сковорідку готовий горох, перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.