Горох в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Горохова каша - страва, яке готують рідко. А даремно! це корисне, смачне і ситне блюдо. Розповідаю, як зробити горох в мультиварці.
Готувати горох в мультиварці у цій простому рецептом одне суцільне задоволення. Не треба стежити за каструлею на плиті, не треба постійно помішувати горох. Він не втече, і не пригорить. А поки він вариться, можна зробити піджарку з м'яса або цибулі, або бекону. Подавати горох краще гарячим. І не накладайте великі порції - горох дуже ситне блюдо.
- Горох сухої - 1 Склянка
- Вода - 1, 5 - 2 склянки
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
Насамперед перебираємо горох.
Гарненько промиваємо його під проточною водою.
Висипаємо горох в чашу мультиварки і заливаємо холодною водою. Кількість води залежить від бажаного кінцевого результату. Якщо вам потрібна більш рідка каша - тоді води беремо 2 склянки. Солити горох можна як на початку варіння, так і в готовий продукт. Готуємо горох в режимі "гасіння" 1, 5 годину. Якщо горох потрібен розварений - тоді 2 годину.
Ось такий у мене кінцевий результат:) Щоб надати однорідність, я потовкла горох.