Вареники з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Вареники - універсальне блюдо і має братів в різних кухнях світу.
Вареники зробити дуже просто. А начинку вибирайте на свій смак. Сир з зеленню - відмінна начинка. Варяться вареники швидко, дочекайтеся, щоб спливли і все. Гарного дня!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Кефір - 1 Склянка
- Сир - 200 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Петрушка і кріп - 1 пучок
- Перець чорний мелений - За смаком
Борошно просіяти. Додайте яйця, кефір, сіль, щипку сахара. Замісити тісто.
У миску помістіть несолодкий сир. Додайте зелень, сіль, перець. Перемішайте.
Розділіть тісто на кілька шматочків. У мешя вийшло 15. Кожен шматочок тіста розкачати в пласт. Надайте форму кола. На центр кола викладіть столову ложку начинки. Кінець кліпу. Придайте форму варенику.
Відваріть вареники в киплячій підсоленій воді до готовності. На це піде близько 3-4 хвилин. Подайте до столу зі сметаною і великою кількістю зелені.